Aşk Mektubu Nasıl Yazılır?

Aşk Mektubu Nasıl Yazılır?

Görünüşe göre bugünlerde herkes birbiriyle iletişim kurmak için telefon mesajlarını ve e-postayı kullanıyor. Bu nedenle, eski moda bir aşk mektubunu nadir ve özel bir hediye yapan bir şey var, özellikle de el yazısıyla yazılmışsa. Aşk mektubu; Bunlar saklanması, yeniden okunması ve değer verilmesi gereken anılardır. Bu sevdiğiniz kişiye verebileceğiniz en güzel hediyedir. Bir aşk mektubu yazmak zor değil ama gerçek duygularınızı ifade etmek zaman ve derinlemesine düşünmeyi gerektirir.

Ortamı ayarla. Özel bir yere gidin ve kapıyı kapatın. Gürültü, dikkat dağıtan elektronik cihazlar ve dikkat dağıtan şeyler dahil olmak üzere mümkün olduğunca çok dikkat dağıtıcı unsuru ortadan kaldırın. Mum ışığı veya müzikle size ilham veren bir atmosfer yaratın. 

 Belki sana sevdiğin birini hatırlatan bir şarkı vardır. Bu şarkıyı bulun ve düşünürken onu çalın. 

 Görmek için sevdiğinizin bir resmini de getirebilirsiniz.

Duygularını düşün. Hepimizin sevdiğimiz kişi için derin duygular hissettiğimiz anları vardır. Tüm dikkatinizin o kişinin üzerinde olduğu ve onların sevgisinde tamamen kaybolduğunuz o anki duygunuzu düşünün. Anın fiziksel ve duygusal hislerini olabildiğince derinden deneyimleyin. Nasıl hissettiğinizin bir açıklamasını ve nasıl hissettiğinizi açıklamak için aklınıza gelen her kelimeyi yazmayı unutmayın.

Sevdiğin kişiyi düşün. Bir sebepten dolayı ona aşık oldun. Onda seni ona çeken ve ona aşık olmanı sağlayan bir şeyler vardı. Görünüş, kişilik, mizaç, mizah veya güçlü yönler gibi takdir ettiğinizi bilmesini istediğiniz özel niteliklere sahiptir. Ona onun hakkında sevdiğiniz her şeyi, onu ne kadar takdir ettiğinizi ve sizin için neler yaptığını anlatın. 

 Sevgilinizin sizin için ne ifade ettiğini düşünün. en iyi arkadaşın mısın Sen ruh eşin misin? Partnerinizle ilgili beğendiğiniz ve hayran olduğunuz her şeyin bir listesini yapın. 

 Şimdi listedeki cümleleri kullanarak cümleler kurun. "Onları tuttuğumda ellerinin ne kadar yumuşak hissettirdiğini seviyorum." veya "Bana bakıp her şeyin yolunda olduğunu söylemene bayılıyorum." veya "Gülüşün ve doğal gülüşün tüm günümü güzelleştirebilir." 

 Sadece fiziksel niteliklere odaklanmayın. Bu, mektubu sığ ve eksik hale getirebilir. Ancak mektubunuzda fiziksel çekimden tamamen kaçınılmamalıdır, çünkü o zaman mektubunuz duygusallıktan çok uzak görünebilir. Aşk mektupları uyumlu bir şekilde şehvetli ve saygılı olmalıdır; Erotik olmayabilirler.

Dünyadaki son gününüzü yaşadığınızı hayal edin. Tarih boyunca cephedeki askerler birçok aşk mektubu yazmıştır. Yarın ortalıkta olmayacağınızı bilseydiniz ne söyleyeceğinizi düşünmek size bir bakış açısı verebilir. Her kelimeyi sayın ve utangaç olmayın.


Hemen Ara0850 255 17 95 eleska wpWHATSAPP